Er det dig vi mangler i HIF?

Så er vi så småt begyndt at planlægge næste sæson.

Er du en af dem, der af og til spørger dig selv, – hvorfor har vi ikke det og/eller det i foreningen, så har du nu chancen for at byde ind med dine forslag, til hvilke aktiviteter vi skal have på paletten.

Mangler vi et hold med – stavgang, løb, cykling, dans, eller et drengehold, så lad os få dine input. Måske vil du være med til at arrangere nogle gode fester, så hører vi også gerne fra dig.

Er det oven i købet sådan, at du kender en som vil stå for holdet (evt. dig selv), – ja så vil det være helt optimalt. Mangler du ledererfaring, så kan vi tilbyde, at sende dig på alle de relevante kurser, som du synes er nødvendige. Vi betaler også en god, skattefri godtgørelse for din indsats, ja du får oven i købet mulighed for at deltage gratis på HIF`s mange andre hold inkl. Motionscenter HIFit. Med andre ord vil vi gøre alt, hvad der er muligt for at give dig en god oplevelse som instruktør i HIF. Lad os høre om dine forslag.

En af de ting som vi akut mangler, er nogle der vil tage sig af springgymnastikken i HIF. Har du selv – eller kender en som har været på idrætshøjskole, så hører vi meget gerne fra dig. Hvorfor tage et fritidsjob et eller andet tilfældigt sted, når du kan tjene penge på at arbejde med din store interesse. Lad os få afklaret hvad du har af økonomisk ønsker, og har brug for, – så kan vi sikkert finde en løsning på dit behov.

Har du interesse for at høre mere, så kontakt Gert på 2042 5448 eller send Gert en mail på Gert@hedehuseneif.dk

Kontakt
Booking