Fitnesscenter/HiFit

Byens billigste FITNESSCENTER!

Fordele ved medlemskab af Hedehusene IF’s fitnesscenter ”Hi Fit”:

  • Med et medlemskab i Hi Fit har du adgang til førsteklasses instruktører og faciliteter.
  • Vi laver gerne et skræddersyet træningsprogram til dig ved indmeldelsen, som du efterfølgende kan få tilpasset efter et stykke tid.
  • Indmeldelsesgebyr 0,- kr.
  • Træning for KUN 92 kr./måned
  • I Hi Fit kan du træne hver dag, året rundt, 05:00 – 23:00 (seniorer 05:00-14:00 på hverdage – og øvrige dage 05:00 – 23:00) – også i skoleferierne.
  • Som medlem af Hi Fit har du mulighed for at købe et Guld-medlemskab, som giver adgang til alle øvrige hold i foreningen, herunder – CrossGym (CrossFit), Indoor Cycling (Spinning) og Zumba, m.m.

Prisen er for et helt år, – altså for 12 måneder – fra den dag du melder dig ind.

Vi lægger stor vægt på at der er plads til alle og at alle behandler hinanden ordentligt. Det er derfor, at så mange kan lide at komme i Hi Fit.

Hi Fit har nu eksisteret i mere end 15 år, og ligger på Hedehusene Skole – lige midt i byen.

Vi har både kardio-maskiner til opvarmning, maskiner til træning af alle muskelgrupper samt løse vægte til anden form for træning.

Når du har tilmeldt dig og betalt skal du ligeledes tilmelde dig til introduktion – Her møder du en instruktør, hvor du få mulighed at få udarbejdet et træningsprogram, høre om forhold og ikke mindst få udleveret din adgangsnøgle til fitnesscenteret.

Hvis du ønsker at se HI FIT inden du tilmelder dig kan du kontakte os via hjemmesiden (Introduktionen er kun for dem som har meldt sig til og betalt)

Tilmeld dig til Introduktionen ved at vælge en dato og klikke på den grønne “tilmeld” knap

Kontakt
Booking